Renovering af lejlighed

Lejligheden er fra starten af det 19. Århundrede, beliggende centralt i København.

Efter 100 år trængte køkkenet til at blive fornyet. Det nye modulbaserede køkken er skabt i birketræskrydsfiner og linoleum. Med rene enkle linjer, er der valgt højskabe, for at fremhæve det høje rum, skabene spænder fra gulv til loft. Foran vinduet er en lille siddeniche, hvor der samtidigt er plads til opvaskestativet. De åbne hylder til glas og skåle, fremhæver rummets funktion uden at forstyrre. Køkkenet er som en æske der kan åbnes op og lukkes i.

Over køkkenbordet hænger den specialfremstillede lampe i stål og glas, som giver et godt lys i de sene timer.

Til soveværelset blev der tegnet en simpel seng, der passede ind i rummet.

Langs med den ene væg blev der ophængt modulbaserede skabe, til tøj og opbevaring. Skabene er skabt som moduler så de kan følge ejeren igennem livet og kombineres på kryds og tværs afhængigt af bopælen.

Skabene er lavet af okoumekrydsfiner, der er karakteriseret ved de store åretegninger og den gyldne farve. Skabene giver varme i soveværelset og har små greb i grønt læder.